Gevelrenovatie

de volledige opknapbeurt

Gevelrenovatie: een investering die loont

Buitenmuren en gevels worden het hele jaar door blootgesteld aan weersinvloeden. Warme zomers, een nat, stormachtig najaar en koude winters laten hun sporen na. Metsel- en voegwerk raakt beschadigd en kan verzakking, scheuren en lekkage tot gevolg hebben. Een goed onderhouden gevel is meer dan alleen een passend visitekaartje van uw woning of pand. De buitenmuur vormt de belangrijkste bescherming van uw woon- en werkcomfort. Heeft u schade aan uw gevel of is uw pand toe aan een opknapbeurt? Met de gevelrenovatie van Voegbedrijf Pannekeet geeft u uw huis of kantoor het gezicht terug.

Schatten van toen in oude glorie hersteld

Het belang van een sterke, goed onderhouden gevel wordt vaak onterecht onderschat. Door de jaren heen verliest metsel- en voegwerk aan kracht. Gevels raken vervuild, stenen brokkelen af, voegen verkruimelen en beton gaat scheuren. Hierdoor ontstaan spanningen in de gevel. Water krijgt vrij spel in de aangetaste gevel, met lekkage tot gevolg. In de winterperiode kan het water bovendien bevriezen waardoor de gevel van binnenuit extra wordt aangetast. We adviseren u om bij eventuele beschadigingen aan de gevel tijdig een specialist in te schakelen. Door de gevel regelmatig op te laten knappen, voorkomt u grotere schades en hogere kosten.

Gevelrenovatie: een volledige opknapbeurt

Voegbedrijf Pannekeet heeft alles in huis om specialistische voegwerkzaamheden uit te voeren. Daarbij staan we u graag van begin tot eind bij. Van het vakkundig uithakken van de oude voegen en  het verzorgen van nieuw voegwerk tot het reinigen en impregneren van de buitenmuur. Na de professionele renovatie weet u zeker dat uw gevel weer de uitstraling en bescherming biedt, die uw woning of pand verdient. Bent u van plan uw woning te verkopen? Een woning met een mooie gevel en een verzorgd aanzicht vergroot de kans op verkoopsucces en is een belangrijke factor voor het verhogen van de waarde van een pand. Dit maakt gevelrenovatie tot een investering die loont.

Meer dan vijftien jaar vakmanschap en ervaring

Voegbedrijf Pannekeet heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het renoveren van traditionele en moderne gevels. Zo hebben wij door de jaren heen onder meer vele monumentale panden in oude glorie mogen herstellen. We zijn trots dat we als voegbedrijf een bijdrage kunnen leveren aan het behoud van deze karakteristieke en klassieke panden. Bent u benieuwd wat wij voor uw grachtenpand, herenhuis, monumentale woning of traditionele bedrijfspand kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de vele mogelijkheden op het gebied van gevelrenovatie. Op onze projectenpagina vindt u voorbeelden van verschillende uitdagende projecten, die wij met succes van een nieuw leven hebben voorzien.

Geef uw gevel een nieuw leven door renovatie

Neem vandaag nog contact op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Scroll naar top