Uithakken

Uithakken & Slijpen

Voegen uitslijpen en uw gevel laten uithakken

Is het voegwerk van uw gevel beschadigd? Naast een onverzorgd aanzicht brengt dit grote risico’s met zich mee. Beschadigd voegwerk geeft vocht en vuil de kans zich in een gevelmuur te vestigen met lekkage, scheuren of verzakking als kostbaar gevolg. Voegbedrijf Pannekeet helpt u vervelende verrassingen te voorkomen door het bestaande voegwerk te verwijderen en vervangen. Voegen uitslijpen of uithakken is een klus die met de grootst mogelijke precisie en voorzichtigheid uitgevoerd dient te worden. Door onze ruime ervaring kunnen wij deze klus succesvol en veilig voor u verrichten.

Waarom is het vervangen van voegwerk belangrijk?

Voegen bepalen het aanzicht en de uitstraling van een gebouw en beschermen tegelijkertijd muren en gevels tegen invloeden van buitenaf. Oud voegwerk dat afbrokkelt oogt niet alleen onverzorgd, ook brengt dit risico’s met zich mee. Beschadigde voegen, die niet tijdig hersteld worden, leiden tot breuken in het voegwerk en tasten de stevigheid van muren en de structuur van een gebouw aan. Hierdoor krijgt onder meer vocht vrij spel en kan vochtdoorslag en vochtschade ontstaan. Laat voegen uitslijpen of uithakken en vervangen en geef de gevel van een woning of gebouw weer het aanzien die het verdient.

Voegen uitslijpen en uithakken: onze werkwijze

Bij het verwijderen van oud voegwerk maken we gebruik van professionele, moderne apparatuur. Voegen uitslijpen gebeurt met elektrisch gereedschap en een stofzuiger. Voor voegen uithakken maken we gebruik van gereedschap dat werkt op lucht en een watervernevelaar om het uithakken stofvrij uit te voeren. Dit maakt dat wij u op elke mogelijke locatie van dienst kunnen zijn. Het oude voegwerk wordt diep uitgehakt en volledig verwijderd, zonder de structuur van het gebouw aan te tasten. Vervolgens reinigen we de restdelen van de oude voegen, zodat het nieuwe voegwerk goed hecht. Weet u nog niet welke voeg past bij uw pand? We adviseren u graag over de beste oplossing en de voeg die de uitstraling van uw woning of gebouw versterkt.

Geef uw woning of pand het aanzien terug

Wilt u na het voegen uitslijpen of uithakken en het opnieuw voegen van uw gevel de buitenmuur direct laten reinigen en impregneren? Geen probleem. Voegbedrijf Pannekeet helpt u graag bij het verlengen van de levensduur van uw gevel. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte op maat aan voor uw project. Op locatie bespreken we graag de mogelijkheden en bepalen we aan de hand van de staat van uw gevel hoe wij uw woning of gebouw van een nieuw, duurzaam leven voorzien.

Laat uw gevel uithakken en geef het een nieuw leven

Neem vandaag nog contact op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Scroll naar boven