Impregneren

uw gevel vochtwerend

Uw gevel impregneren? Een verstandige keuze!

Schimmel, mos en ander vuil op uw gevel kan verstrekkende gevolgen hebben. Bij hevige regenbuien en strenge vorst is uw woning of pand namelijk niet goed beschermd. Vocht is de grootste bedreiging voor een gebouw. Scheuren in het beton, lekkages; een gebouw dat niet vochtwerend is, loopt talloze risico’s op schade. Voegbedrijf Pannekeet biedt een blijvende oplossing voor het behoud van uw gevel en woonplezier. Uw gevel impregneren draagt namelijk bij aan het behouden en het beschermen van muren en gevels en voorkomt vochtproblemen.

Geef uw gevel een nieuw, verbeterd leven

Voordat we uw gevel impregneren, reinigen we de buitenmuur grondig. Vuilresten worden verwijderd, zodat het impregneermiddel goed hecht op de stenen. Een geïmpregneerde gevel is waterafstotend, waardoor de kans vocht- en schimmelproblemen flink verkleint. Bovendien is uw gevel zo niet alleen beschermd voor invloeden van buitenaf, ook draagt het impregneren van een gevel bij aan een verbeterde isolatie. De thermische weerstand verbetert zelfs met maar liefst 25 procent! Zo bespaart u op energiekosten en zit u er het hele jaar door warmpjes en comfortabel bij. Tegelijkertijd heeft uw woning of pand jarenlang een verzorgd, fris aanzicht.

De voordelen van een gevel impregneren

Bij een gevel impregneren voorzien we uw gevel van een dun laagje impregneermiddel. De milieuvriendelijke en duurzame vloeistof op waterbasis houdt water buiten de deur en maakt het lastig voor vuil zich aan de muur te hechten. Afhankelijk van de hoeveelheid vuil, zijn er verschillende methodes voor het reinigen. Op locatie kunnen we u gericht adviseren over onze werkwijze voor een optimaal resultaat. Na het impregneren zijn stenen en voegen beter bestand tegen uitdagende weersomstandigheden en behouden muren de ventilerende werking voor een prettig klimaat in huis. Tevens werkt het impregnatiemiddel brandvertragend en blijft metselwerk langer mooi en sterk.

Specialisten met meer dan vijftien jaar ervaring

Voegbedrijf Pannekeet heeft meer dan vijftien jaar ervaring in voegwerk, gevelrenovatie, gevelreiniging en het impregneren van gevels. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag over het onderhoud van de gevel van uw woning of bedrijfspand? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak een afspraak. Op locatie vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en geven we u advies waar u op kunt bouwen. Een gevel impregneren? Voegbedrijf Pannekeet verlengt de levensduur van uw gevel. Voor meer wooncomfort en onbezorgd genieten van uw thuis.

Geef uw gevel een nieuw leven door deze te laten impregneren

Neem vandaag nog contact op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Scroll naar boven