Voegen

goed voegwerk is vakmanschap

Voegen: een unieke uitstraling voor elke gevel

Elke woning heeft een eigen uitstraling. Professioneel, mooi voegwerk speelt daarin vaak een bepalende rol. Lang niet elk woonhuis of gebouw heeft dezelfde voeg tussen het metselwerk. Bij het maken van voegen of het herstellen van voegwerk is het daarom belangrijk vast te stellen welk type voeg de uitstraling versterkt en een karaktervolle toevoeging aan het totaalplaatje is. Voegbedrijf Pannekeet, een ambachtelijk familiebedrijf, is onder meer gespecialiseerd in het voegen en herstellen van voegwerk van authentieke woningen en panden. Met een jarenlange ervaring in specialistisch voegwerk zijn wij thuis in alle voegsoorten en garanderen wij u een passend eindresultaat.

Stijlvol en specialistisch voegwerk, goed advies

Op het gebied van voegtypen zijn er verschillende mogelijkheden. Tot de standaardvoegen behoren onder meer de platte voeg, een voeg die gelijk is met de steen, en de verdiepte voeg. Deze voeg ligt iets ‘dieper’ dan het metselwerk. Voor panden met een monumentaal karakter werken wij voornamelijk met snij- en knipvoegen. Deze ambachtelijke, klassieke voegen zijn uitermate geschikt om de historische waarde en uitstraling te behouden en te benadrukken. Met goed voegwerk geven én behouden wij de oorspronkelijke uitstraling van uw pand. Bovendien geven wij u tien jaar garantie op het voeg- en metselwerk.

Voegen: bescherm en verfraai uw woning

De keuze voor de voeg die het beste past bij uw project is een belangrijke overweging. Op basis van het pand of project geven wij u graag uitgebreide voorlichting en betrokken advies. Het voegwerk betreft ongeveer een kwart van het geveloppervlak, een passende voeg is dus bepalend voor het aanzicht van een woning of gebouw. Naast het creëren van een karakteristieke, klassieke of moderne uitstraling van de gevel, hebben voegen nog een – net zo belangrijke – functie. Voegwerk beschermt namelijk het metselwerk tegen allerlei weersinvloeden. De professionele aanpak van Voegbedrijf Pannekeet draagt bij aan een langer behoud van uw gevel en verhoogt tegelijkertijd de isolatiewaarde. Samen maken we van uw pand een plaatje!

Een gevel voegen? Neem vrijblijvend contact op

Weet u zelf niet welke originele voeg verwerkt is in de gevel of bent u benieuwd welke voeg de beste oplossing voor de uitstraling van uw woning of bedrijfsgebouw is? Onze voegspecialisten komen graag bij u langs om op locatie advies te geven over de te verrichten voegwerkzaamheden. Neem een kijkje bij onze projecten voor een goed beeld van de mogelijkheden en de verschillende typen voegen of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het herstellen van voegwerk, gevelrenovatie, het impregneren van gevels en gevelreiniging.

Laat uw gevoel voegen en geef het een nieuw leven

Neem vandaag nog contact op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Scroll naar boven